03 de març, 2015

1ESO- Ja ha arribat la Mobile World Congres.


Aquí us deixo un enllaç on podeu veure què s'hi pot trobar CLIQUEU AQUÍ. 

Veient aquest vídeo, penseu que les noves tecnologies ens fa ser més independents i ens faciliten la vida? O per al contrari ens esclavitzen i ens fan sentir una dependència per comprar el millor del mercat?

Expliqueu breument quina és la vostra opinió.

26 comentaris:

  1. Anònim4/3/15

    Per un costat crec que les noves tecnologies ens fan la vida més fàcil, encara que per altre costat penso que les comoditats que tenen les noves tecnologies son masses. Per exemple, hi ha gent que compra amb el mòbil i no surt al carrer. Aquestes persones estan fent un mal ús de la tecnologia. Altres persones si que fan un bon ús de la tecnologia i la tecnologia els hi fa la vida més fàcil.

    Nerea Carrasco Meneses

    ResponElimina
  2. Anònim4/3/15

    Jo estic a favor de les noves tecnologies,perquè es un ´´mon´´ mes obert i mes facil de trobar tot i divertirse.Si es veritat que et pots aillar tu mateix del mon real,pero per utilitzar internet has de saber el que fas.
    Iker boote 1r eso A

    ResponElimina
  3. En primer lloc, penso que és important ara en l'actualitat utilitzar les noves tecnologies en la nostra vida diària. Ja que ens aporten moltíssimes coses, com per exemple, comunicar-nos en qualsevol moment, saber quan arriba l'autobús, i fins i tot fer vídeo xats.

    En segon lloc, penso que encara que les tecnologies siguin beneficioses, també ens aporten coses dolentes, ens limiten, ja que ens hem acostumat a fer tot des del mòbil i la tauleta, fins i tot hi ha aplicacions que imiten una llar de foc o una màquina d'afaitar i la gent pensa que funcionarà!

    En resum, crec que les tecnologies són beneficioses, però en accés ens poden acabar perjudicant en lloc de facilitar-nos la vida.


    Isabel Teixidó

    ResponElimina
  4. Anònim4/3/15

    penso que les Noves Tecnologies poden ajudar-nos Però també poden fallar-nos Perquè quan tinguis un robot i t'acostumis a el després se't faci malbé que àries?


    Massimo jonny
    primero a eso

    ResponElimina
  5. Anònim4/3/15

    A partir del video que he vist:

    Crec que les noves tecnologíes estàn bastant bé, encara que cada vegada els nens no fan t'han exercisi i estàn tot el dia amb l'ordinador...
    Crec que la tecnològia té que està però per exemple: El rellotge que ès com un mòvil, pots estar amb el rellotge en classe i no estudies. Cada vegada estudiariem menys perqué tindriem la calculadora el traductor...
    Es a dir yo crec que han d'estar la tecnològia però amb uns límits.


    Bella Glenny

    ResponElimina
  6. Anònim4/3/15

    Yo crec que la tecnologia esta anant molt rapid, aixo podria ser tan be com dulent, ya que a la velocitat que anem no aprofitem les coses noves y en seguida ya volem una altre, pero tambe es bò perque gracies a que anem tan rapid amb la tecnologia la medicina avança, llavorns aixo fa que les enfermetats es pugin curar mes rapidament.

    Emilio Valhondo

    ResponElimina
  7. Anònim4/3/15

    A partir del vídeo que hem vist tinc unes següents opinions:
    Primerament, vull dir que jo crec que les noves tecnologies exposes al ‘’Mobile World Congres’’
    Són fascinants, perquè j no domes et faciliten enviar missatges, també et permeten fer altres coses al•lucinants , com per exemple: Encendre el cotxe amb un sol moviment de canell , també et permeten comprar un cafè posant la teva mà a un panell tàctil, un altre nou invent i el que més m’ha fascinat es el següent: Que dintre de poc els cotxes tindran pantalles incluides per substituir els miralls, això pot ser un previsor dels accidents, crec que les noves tecnologies afavoreixen a l’ humanitat

    Marc Jiménez Frucuoso

    ResponElimina
  8. Anònim4/3/15

    Respecte el video,crec que les tecnologies són bones perquè ens facilitan la vida i ens permeten tindre més informació en menys temps,però en part es dolent, perquè estem acostumats a que la tecnologia ens ho faci tot,i allò ens fa més mandrosos.

    Pau Aparicio,1rESO B

    ResponElimina
  9. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  10. Anònim4/3/15

    Respecta el vídeo que em vist crec que les noves tecnologies fan la vida mes fàcil però també tenim que saber usar-les correctament, perquè es un món nou que ens atreu molt y sobretot els joves y a vegades podem donar-li un mal ús, però també crec que ens dona molta comoditat, com per exemple poder-nos comunicar en qualsevol lloc amb algú.


    Yaiza Quero Veiga 1r ESO B

    ResponElimina
  11. Anònim4/3/15

    Las noves tecnoligia són bones i dolentes .La bona es que ens facilita la vida. Però moltes tecnologies no son bones, perquè cada vegada aprens menos i casi no faras esport i cada vegada et covertires en una persona que no sabries res.

    ResponElimina
  12. Crec que el de les noves tecnologies estàn molt bé, encara que tenen aspectes negatius, les noves teccnologies ens limiten a fer moltes coses, ens fan mandrossos, ho fem tot desde aquestes i ens perjudica la nostra vida.

    En conclusió, ens facilita la vida com per exemple per comunicar-nos desde la llunyania.

    Martí i Adrian 1rESO B

    ResponElimina
  13. Anònim4/3/15

    A partir del vídeo que hem vist a l’aula, se’ns a proposat un repte, el de dir la nostra opinió sobre les noves tecnologies, a continuació us diré la meva.
    En la meva opinió, les noves tecnologies són útils i són de gran ajuda, segons de l’ús que li donis, et poden fer la vida més fàcil, et poden fer passar una bona estona jugant, no tenint que llevar-te a ple hivern per a canviar el programa de la televisió, no és gaire agradable, per això es van fer els comandaments a distància però no per això hem de ser uns mandrosos, el temps que dediquem a jugar amb el mòbil, ho podem dedicar a sortir al carrer a donar un passeig, quedar amb ela amics... Cal recordar que les noves tecnologies ens poden ajudar, però també ens poden perjudicar, un estudi recent diu que un tant per cent de la població, tindrà problemes d’esquena de tenir el cap mirant tota l’estona cap a baix en comptes d’anar mirant a la gent pel carrer o altres coses. També, si les utilitzem molt, ens estem aïllant de la resta de la gent, ens estem creant un món paral•lel als demés, cal donar-nos compta de que les nostres tecnologies són beneficiaries per a nosaltres però depèn del temps que les dediquem. Cal que ens donem compta de que podem fer més coses a part d’estar tota l’estona amb el nostre telèfon mòbil, amb el televisor, o amb la nostra consola. Hi ha més coses com per exemple anar de passeig, anar al zoològic, a la compra...
    No us vicieu!

    Eduard Vaquer Garcia

    ResponElimina
  14. Anònim4/3/15

    Respecte el vídeo que acabo de veure, la meva opinió és la següent.
    Jo estic a favor, perquè tot seria millor. La gent aniria més còmoda, són aparells més petits, més ràpids i més eficaços, i per tant tot és més còmode.

    També estic en contra, sobretot amb lo del rellotge. Jo penso que es una “xorrada”, ja existeixen mòbils que ho poden fer... Per tant penso que no serveixen per quasi res.

    Sobre els miralls del cotxe, també ho trobo una tonteria, però gran gran. Se suposa que aquestes pantalles que fan la mateixa funció que el mirall, valen molts diners i són molt cares. No té sentit gastar-se diners per aquests materials que fan la mateixa funció que una altre material actual.

    El tema de no recordar-te de la teva contrasenya del teu mòbil, tableta, etc. Hi ha altres maneres per les quals no tens perquè utilitzar els teus ulls per aconseguir recordar-te de la contrasenya. En els mòbils i tabletes, quan et donen la targeta amb el telèfon, ve un codi “PUK” que és per a si t’oblides de la contrasenya, poses el codi i et diuen la contrasenya.


    Cristina Huerta Ortiz

    ResponElimina
  15. Anònim4/3/15

    Apartir del video que e vist jo penso que les noves tecnologies ens donen més beneficis que avans,pero tenir molts aparats tecnologics ens podría donar radiació o cáncer depenen de si els usem molt a la nostre vida cotidiana.

    Loredana Santafé

    ResponElimina
  16. Anònim4/3/15

    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  17. Anònim4/3/15

    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  18. Anònim4/3/15

    Jo crec que les innovacions tecnològiques estan bé, són molt bones i necessàries. Però haurien d'estar a l'abast de tothom, perquè no hi hagi tanta diferència social. Internet i les xarxes social són molt útils per comunicar-te amb tothom, però a la vegada et pots quedar aïllat.

    Helena Muros, 1ESO A

    ResponElimina
  19. Marc SAla4/3/15

    Les noves innovavions tecnológiques estan molt desarrollades,són molt bones y cualsevol necesita per fer alguna cosa.Es pot utilitzar per a be o per a malament,
    Marc Sala 1r Eso-A

    ResponElimina
  20. Anònim4/3/15

    A partir del vídeo que hem vist sobre les noves tecnologies us explicaré la meva opinió
    En primer lloc explicaré els avantatges
    En segon lloc explicaré els inconvenients
    Els avantatges de la tecnología són molts com per exemple un rellotge que obre i posa en marxa el cotxe l’avantatge és que així no tens que estar buscant les claus; o un mòbil que et programa els electrodomestics des de qualsevol lloc l’avantatge és que dos hores abans d’arribar a casa per exemple poses la rentadora i així quan arribis nomes l’estens i ja esta; o una polsera intel•ligent que controla l’energia que perds quan estas fent esport l’avantatge es que t’ajuda ha estar en forma.
    Els inconvenients són que les noves tecnologies et fan ser mandros i no pensar; aïllen a les persones, perquè no es relacionen amb ningú; i també creen dependencia
    En resum són beneficioses però si les saps utilizar correctament.

    Patricia Pardo// 1r ESO-B

    ResponElimina
  21. Anònim4/3/15

    Sobre el video que hem vist, penso que les tecnologies evolucionen mes, avegades no fem un bon us de les tecnologies, però si fessim un bon us seria molt millor.
    Jo crec que ens facilita mes per fer les coses.


    Marcos Rodríguez 1ESO A

    ResponElimina
  22. Anònim4/3/15

    Jo crec que les innovacions tecnològiques té la seva part bona, i la seva part dolenta.
    Les innovacions tecnològiques ens ajuden en moltes coses,ens poden facilitar a fer coses,inclós podem aprendre molts conceptes,i ens podem comunicar amb molta gent que pot estar inclós a l'altre punta de on estas tu,podem arribar a demanar ajuda quan no sabem alguna cosa,podem dir-li a algú que t'has perdut i enviar la teva ubicació,i fins i tot una de les noves tecnològies es el rellotge que fins i tot es pot utilitzar per entrar al cotxe i no tenir-nos que preocupar molt de si portem o no les claus del cotxe.
    La seva part dolenta es que normalment tant com els joves com els adults ens tanquem a la vida social,sortim menys al carrer,no sortim amb els amics...es com si estiguessim al nostre món entre la tecnològia i tu mateix.Es pot fer tenir molta mandre a sortir al carrer,fer esport...
    Les innovacions tecnològiques esta bé si la saps utilizar bé i sempre que no la utilitzis tot el dia ,tota l'estona,i també penso que si fan innovacions tecnològiques ,que les fassin totes a l'avast de tothom,i així no haber-hi tanta diferencia social.


    Ailín Concolino// 1rESO-A

    ResponElimina
  23. Jo crec que el esser humà, ha avançat molt en la tecnologia. Crec que la tecnologia ens facilita algunes coses com: Buscar informació, comunicar-te amb persones del teu entorn, etc. La tecnologia es pot servir per a bé o per a mal

    Alejandro Reyes 1-ESO-A

    ResponElimina
  24. Anònim5/3/15

    Jo crec que les noves tecnologies tenen aspectes positius i aspectes negatius. Per un costat ens ajuden a buscar informació molt més ràpid, a comunicar-nos amb altres persones encara que estiguin molt lluny i a distreure'ns. Per un altre costat ens fan mandrossos i a dependre sempre de la tecnologia.
    En conclusió la tecnologia ens ajuda a fer coses i també en perjudica la nostra dependència.

    Alejandro Alvis Ribera 1rESOA

    ResponElimina
  25. Anònim5/3/15

    Avui en dia, les noves tecnologies són una eina molt pràctica. Pel carrer, podem veure a molts joves amb mòbils, tablets.. però aquestes no sempre aporten aspectes positius, depèn de l'ús que fem poden ser molt perilloses.
    En primer lloc, penso que les noves tecnologies ens ajuden a comunicar-nos amb persones d'arreu del món, gràcies a aquestes podem conèixer nous amics, noves cultures, nous idiomes...
    En segon lloc, penso que les noves tecnologies, especialment els telèfons mòbils, ens poden crear adicció.
    Si utilitzem el mòbil a cada moment del dia, acabarem depenent del mòbil per viure, arribarà un moment en el qual no podràs viure sense el mòbil, es convertirà en una necessitat per viure. Si això passa, correm el perill d'aillar-nos de la societat, fins i tot, podem arribar a descuidar els deures.
    En conclusió, crec que les noves tecnologies ens aporten aspectes positius, ja que ens ajuden a comunicar-nos d'una forma molt més fàcil, però també ens aporten aspectes negatius, ja que ens poden crear adicció i depèn de l'ús que fem poden ser molt perilloses.
    Carolina Cánovas

    ResponElimina

"SER + ACTUAR" = PARTICIPAR
Fes-te present compartint amb els companys/es, sempre des del respecte i si és possible sense faltes d'ortografia.
Gràcies.
-------- SIGNEU AMB EL NOM I COGNOM -----------
Gràcies.