01 de desembre, 2014

"SURT EL SOL" Raska & Taller de TV-Sabastida & Cicle mitjà

"La desigualdad de la A a la Z"és un article del diari "El país" que explica l'estudi 'Iguales' de Oxfam Intermón  sobre la pobresa. Un estudi força complert per fer reflexionar a tothom, sobretot als més grans i començar a pensar seriosament quin món volem i a quina pedreta li donem importància. 

"Ya sea por renta, riqueza o patrimonio, la brecha entre los más ricos y los más pobres no deja de crecer: Y cada día son más lo que viven con menos. "

Donat que a l'escola estem treballant el lema " Tots som iguals, tots som persones", des del taller de 4t TV-Sabastida, ens hem embarcat en una aventura superxula i gratificant. Hem realitzat un vídeo solidaritzant-nos per la lluita contra la pobresa infantil i fent patent que els seus drets no han de ser vulnerats per ningú. 

Hem suat de valent, començant pel guió, fer les fotos i els vídeos, editar-los , engrescar a la resta d'alumnes de 4t i de 3r per fer la coreografia, gravar-la...

Tot plegat, tampoc hagués estat possible si primer no haguéssim triat cançó "Surt el sol" del grup  Raska, que ens visitarà properament a l'escola.

Amb la col·laboració del professorat de Cicle Mitjà (Tere, Lídia, Paco, Ana, Araceli i Laura) hem pogut realitzar aquest treball.